חלי ברבר אהרונוף מעצבת פנים
5 עוקבים
6 מועדפים
צור קשר דברו איתי עכשיו!   072-3930848 072-3930848
פרטי הפרויקט
שנה:
2015
כתובת:
גבעת שמואל
סטטוס:
סיום
גודל:
67 מ"ר
תקציב:
100,000 ₪
שם צלם:
חלי ברבר-אהרונוף
שם אדריכל:
חלי ברבר אהרונוף
שם מעצב פנים:
חלי ברבר-אהרונוף
קבלנים שותפים
דני כוכבי
דג שירותי תקשורת
ספקים שותפים
קרני תכלת
נירלט

שיפוץ משרד עו"ד

בעל המשרד עזב את משרדו הישן בת"א על מנת להתקרב הביתה ולחסוך את הפקקים בדרך. המשרדים ששכר היו מחולקים לשני חללים נפרדים. התבקשתי לאחד אותם ולייצר חלל אלגנטי ונעים, כראוי למשרד שמטפל בעיקר בתושבי חוץ והאווירה בו מאוד משפחתית. האתגר היה לייצר מספיק מקומות איחסון לתיקי הלקוחות מכיוון ששטח המשרד החדש קטן משטח המשרד הישן. כמו כן, היה צורך ליצור אזור נפרד למנהלת המשרד שעד אז נאלצה לשבת באזור המזכירות והקבלה, דבר שהקשה על עבודתה. בשלב ראשון, פתחתי מעבר בין שני החללים ויצרתי מעין מסדרון שהודגש ע"י הנמכה ותאורת ספוטים לאורכו. לאורך המסדרון תיכננתי ארונות איחסון לתיקי הלקוחות וממולו מוקמה עמדת העבודה של מנהלת המשרד שהופרדה מעמדת הקבלה ע"י קיר שבו פתחנו חלון רוחבי על מנת לשמור על קשר עין עם אזור הקבלה. ביטלתי את אחת הכניסות ואת השניה הגדלתי והחלפתי את הדלת הרגילה בדלת זכוכית בתוספת כנף קבועה, להכנסת אור טבעי לאזור המבואה, אותה ניצלנו ליצירת פינת המתנה.